Forum running very slow

General information about upcoming maintenance, and other events which affect the forum.
Ciaran
Site Admin
Posts: 1805
Joined: Tue Apr 14, 2009 9:59 pm
Orga / RP numbers: 1234
5678
91011
Location: Ireland

Re: Forum running very slow

Post by Ciaran » Fri Sep 23, 2016 7:20 pm

Good comparison Chris, I forgot about our dear old friend F2.
Thankfully the router hadn't gone quite as Kellogs Crunchy Nut, but it was certainly on its way :lol:

Ciarán

Dieselman
Global Moderator
Posts: 10838
Joined: Thu Jun 18, 2009 6:44 pm

Re: Forum running very slow

Post by Dieselman » Fri Sep 23, 2016 8:07 pm

Was it a Samsung router...?
92 2.1SED M.RP5740 ECZ Sable Phenicien
92 3.0 V6-24.Rp 5713 EXY Black
92 2.1SD M.RP 5685 ENT Blue Sideral
Prev
90 2.1SD M.RP 5049 EJV Mandarin
92 2.1SD A.RP 5698 EJV Mandarin
94 2.1SD A.RP 6218 ERT Triton Green
91 2.0SI M.RP 5187 EWT White

Ciaran
Site Admin
Posts: 1805
Joined: Tue Apr 14, 2009 9:59 pm
Orga / RP numbers: 1234
5678
91011
Location: Ireland

Re: Forum running very slow

Post by Ciaran » Sat Sep 24, 2016 7:29 am

No Will, it was a Buffalo, and a business grade one at that.

Very surprised, I've used and recommended their stuff for over 15 years, this is the first one I've had that ever failed in any way, nevermind looked like it wanted to melt.
I have another Buffalo device from 2001, has never moved from its original location, has been on 24/7 since it was installed and has never missed a beat to this day.

The faulty one was from about 2009 I think. Not too bad when you consider a lot of other brands seem to croak after 2-3 years, but still.

Have you had similar problems with Samsung?

Ciarán

Dieselman
Global Moderator
Posts: 10838
Joined: Thu Jun 18, 2009 6:44 pm

Re: Forum running very slow

Post by Dieselman » Sat Sep 24, 2016 9:50 am

No. I was referencing the Samsung Note phone issues.

Overheating is a rare event for a router, unlike large servers when the air conditioning breaks down. :shock:
92 2.1SED M.RP5740 ECZ Sable Phenicien
92 3.0 V6-24.Rp 5713 EXY Black
92 2.1SD M.RP 5685 ENT Blue Sideral
Prev
90 2.1SD M.RP 5049 EJV Mandarin
92 2.1SD A.RP 5698 EJV Mandarin
94 2.1SD A.RP 6218 ERT Triton Green
91 2.0SI M.RP 5187 EWT White

Ciaran
Site Admin
Posts: 1805
Joined: Tue Apr 14, 2009 9:59 pm
Orga / RP numbers: 1234
5678
91011
Location: Ireland

Re: Forum running very slow

Post by Ciaran » Sat Sep 24, 2016 12:40 pm

Dieselman wrote:No. I was referencing the Samsung Note phone issues.
That was very witty, and I should have got the reference, given I was reading an article about the phones, just after I replied to you, but at that hour of the morning the joke seemed to go straight over my head! :)
Overheating is a rare event for a router, unlike large servers when the air conditioning breaks down. :shock:
Oh yes, been there this summer. Twice. :lol:

Ciarán

User avatar
White Exec
Citroen God!
Posts: 5047
Joined: Fri Mar 11, 2011 7:38 pm
Orga / RP numbers: RP7165
1996 2.5TD saloon, manual, Polar White
Location: ex-Ealing, Cheshire, W.Sussex & Surrey. Now living in Sayalonga (Malaga, Spain)

Re: Forum running very slow

Post by White Exec » Wed Sep 28, 2016 10:42 am

Having difficulty today and yesterday in uploading photos (getting message "The image file you tried to attach is invalid.").
File was a small JPG (82kB).
Chris
1996 XM 2.5TD Exclusive RP7165 Polar White
2003 RAV4 D4D 2.0 5dr LHD Silver WORKHORSE
1989 BX19RD Delage Red Deceased; 1998 ZX 1.9D Avantage auto Triton Green Company car 1998-2001; 2001 Xantia 1.8i auto Wicked Red Company car 2001-2003

Post Reply